advertentie


YouTubeMail OnsFollow Us on TwitterFacebook

Labels


About Us

Nelis Heesbeen "Ga Maar Weg, Lazer Maar Op"

(14 oktober 2016) Het was jaren stil rondom de Zaltbommelse zanger Nelis Heesbeen. In 2004 verscheen zijn eerste album “Het Leven Is Te Mooi” en zijn tweede album “Dans Met Mij” verscheen in 2006, en er verschenen singles zoals “La Luna Amore”, “Dans Met Mij” (geschreven door de zanger Antonio Holsken) en “Meisjes Overal Meisjes”. Na de release van de single “Jiju Hebt Het Helemaal” volgde een rustige periode. 
Dankzij de hulp van zijn achterneef Henk Damen kwam Nelis onlangs in contact met de topproducer Frank Verkooyen, en het artiestenbloed kroop weer waar het niet gaan kon. Ze besloten
een nieuwe single te maken met het hitgevoelige “Ga Nu Maar Weg, Lazer Maar Op” als resultaat. Het betreft hier een kraker van jewelste. De single verschijnt via Hit It! Music en de verwachting is dat Nederland binnenkort luidkeels zal meezingen met de nieuwe hit van Nelis Heesbeen. Een bijpassende videoclip, waarin ook Nelis Heesbeens beroemde neef Henk Damen te zien is, draait inmiddels volop op de clipkanalen.